dagtochten & vakanties

DAGTOCHT

Huur de DiDiZ en schipper om met familie, vrienden of collega’s een dagtocht op de DiDiZ te maken. Een dag van samen zijn onder andere omstandigheden dan alledag werkt stimulerend. Het sportief bezig zijn op een zeegaand zeilschip werkt verbroederend. Jullie worden een “team”.

Een dagtocht met de DiDiZ voor een groep van maximaal zes personen, geeft op het Markermeer veel mogelijkheden. Binnen een dag kan vanuit de thuishaven Lelystad-Haven een bestemming bereikt worden.

De dag begint om 10.00 uur in Lelystad-Haven aan boord van de DiDiZ met koffie of thee en een introductiegesprek. Afhankelijk van de weersomstandigheden wordt een bestemming gekozen. Dat kan Volendam zijn, maar Hoorn of Enkhuizen behoren ook tot de mogelijkheden.

Onderweg wordt aan boord een lunch verstrekt.

Misschien wordt er helemaal geen haven aangelopen en blijven we zeilen tot we weer terug naar de thuishaven gaan. Wel dienen we ons uiterlijk om 18.30 uur aan te bieden bij de sluis om geschut te kunnen worden.
In de praktijk betekent dit dat de tocht om ongeveer 19.30 uur eindigt.

Om veilig te kunnen varen mag er voor en tijdens de vaartocht geen alcoholhoudende drank worden genuttigd.

Als de zeildag een kennismakingstocht is geweest als voorbereiding op een weektocht en u boekt een weektocht dan krijgt u € 200,- korting op de weekprijs.